Qui som


El motor que mou Acció Gent Gran, és treballar “amb i per” les persones grans sota el lema “més enllà de les paraules”. Perquè en l’atenció a la Vellesa, més enllà, hi ha un altre llenguatge més entenedor i més necessari: el de la solidaritat, el dels sentiments, el de l’acció, per convertir les paraules en fets, en realitats. Perquè la nostra gent gran pugui gaudir d’una vellesa tranquil·la i en pau.


Acció Gent Gran
Associació d’Ajuda a la Vellesa

C. Blasco de Garay, 51/Galileu

08224 TERRASSA

TELF:  937 834 536

email:  acciogentgran@gmail.com

Formulari per contactar amb nosaltres:
Mapa per trobar-nos:

 

Membre del consell municipal de la gent gran

Registre Municipal d’Entitats núm. 0601

Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, núm.  23677


LA NOSTRA FILOSOFIA

El motor que mou Acció Gent Gran, és treballar “amb i per” les persones grans sota el lema “més enllà de les paraules”. Perquè en l’atenció a la Vellesa, més enllà hi ha un altre llenguatge més entenedor i més necessari: el de la solidaritat, el dels sentiments, el de l’acció, per convertir les paraules en fets, en realitats. Perquè la nostra gent gran pugui gaudir d’una vellesa tranquil·la i en pau.

 

PRESENTACIÓ DE L’ENTITAT

Acció Gent Gran, és una entitat sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, constituïda per socis, voluntaris i col·laboradors amb la finalitat de treballar pel benestar de la gent gran amb una especial problemàtica (personal, familiar o social); millorar-ne la qualitat de vida mitjançant l’actuació del voluntariat, la promoció d’activitats i de serveis i contribuir, d’aquesta manera, al manteniment de la gent gran en el seu entorn habitual i a la seva  integració i participació en la comunitat.

 

Les PERSONES GRANS que reben els serveis d’Acció Gent Gran tenen una mitjana de 85 anys i viuen soles als seus domicilis, sense família, o amb una família que per motius diversos no se’n pot fer a càrrec.

 

Acció Gent Gran, dona una alternativa a la problemàtica de solitud i ofereix els seus serveis a persones grans de la ciutat de Terrassa, mitjançant els següents programes