Programa de Sensibilització


 

Organització d’activitats culturals i/o lúdiques sobre temes relacionats amb l’envelliment, d’especial interès per a les persones grans i la comunitat en general (hàbits saludables, temes de salut, serveis per a la gent gran, el voluntariat etc.), amb l’objectiu de donar a conèixer les problemàtiques de la gent gran, difondre les bases per a un envelliment saludable, potenciar les relacions intergeneracionals i promocionar el voluntariat.

 

RELACIONS INTERGENERACIONALS. PROJECTE: CONNECTATS!

Creació d’un espai virtual comú per a persones de diferents generacions, mitjançant una xarxa social i el suport del voluntariat, per tal que persones grans interessades en les noves tecnologies de comunicació puguin interactuar amb persones d’altres generacions, especialment joves -els joves necessiten aprendre molt dels grans i els grans poden aprendre molt dels joves- i aconseguir, així, una comunicació intergeneracional eficaç.

img004

 

FORMACIÓ DE VOLUNTARIS

A la gent gran li cal un suport adequat a les seves necessitats. El voluntariat porta a terme accions tant d’ajut com de suport emocional. Aquestes activitats serveixen per millorar el dia a dia d’aquest col·lectiu. Estimular l’activitat de la gent gran és una qüestió, moltes vegades, de saber comprendre, en el curs d’una relació el més natural possible, les peculiaritats de cada persona i de donar-li la informació i el suport adient. Per això, cal també una formació adient.

Diapositiva1