Activitats


Acció Gent Gran, dona una alternativa a la problemàtica de solitud i ofereix els seus serveis a persones grans de la ciutat de Terrassa, mitjançant programes d’informació i assessorament, acompanyament a domicili, suport a les famílies, activitats d’animació, convivències, relacions intergeneracionals i ”fitness” mental.

suport

ACTIVITATS D’ANIMACIÓ I DINAMITZACIÓ

Un grup de voluntaris organitzen activitats socioculturals i recreatives pensades per persones grans que necessiten d’un estímul extern per a participar en activitats grupals (festes, celebració de tradicions, actes culturals, jocs i d’altres activitats d’animació), potenciant la seva participació, l’autonomia personal, la socialització i el contacte intergeneracional.

 

NEUROPLASTICITAT: “FITNESS MENTAL”

Es tracte d’incloure l’exercici mental de forma regular en el nostre estil de vida, i això ho podem aconseguir amb la combinació de diferents tècniques d’activació de la ment. Aquestes tècniques son: Estimulació de la memòria, Benestar emocional, Musicoteràpia, i Dinàmica del riure, distribuïdes en dos mòduls dins d’un mateix taller dissenyat de forma específica: “Activem la ment”

TARDES COMPARTIDES PER A PERSONES GRANS

Permet potenciar les seves capacitats personals, mitjançant petites activitats, tallers, jocs, tertúlies, etc. i també les relacions de grup entre les pròpies persones grans. (Grups reduïts)

Dilluns: Activem la ment (preu: 10 €/ mes)

Dimarts: Artteràpia (activitats plàstiques) Gratuït

Dijous: Jocs de taula. Gratuït

HORARI:  de 5 a 7 tarda.