CONVIVÈNCIES D’ESTIU


Un any més durem a terme les “Convivències d’estiu”, en aquesta ocasió del 26 al 30 de setembre, a las que us convidem a participar.

Enguany anirem a un lloc nou, al Casal La Salle Sant Martí, situat a prop de Calaf, a la comarca de l’Anoia, en un indret tranquil i agradable. És un espai ideal per passar uns dies de descans o realitzar activitats a la natura, ja que està envoltat de camps i boscos i es pot gaudir d’un magnífic paisatge.

Els voluntaris preparem l’estada  amb molta il·lusió i també us acompanyem  amb una atenció integral les 24 h. del dia (acompanyament, animació i assistència) d’acord amb les vostres necessitats.

L’estada està parcialment subvencionada per Acció Gent Gran, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, per la qual cosa l’aportació de cadascú de vosaltres seria de 98,- € tot inclòs (desplaçaments, estada, material i activitats)

Si voleu venir, ens ho heu de fer saber abans del dia 11 de setembre, tenint en compte que les places són limitades i que tenen preferència els usuaris del servei d’acompanyament continuat.

Us esperem!!! Una abraçada i bon estiu,

 

L’Equip d’Acció Gent Gran

casal_delluny_imagelarge
Casal La Salle