SANT JORDI 2016


Enguany, el nostre alcalde, en Jordi Ballart, acompanyat de la regidora Rosa Ribera ha lliurat personalment una rosa a una usuària nostra, la “Angelita” que rep cada setmana la visita d’una voluntària, la Judit, que l’ajuda a alleujar la seva soledat. Per altra banda, també per gentilesa d’en Jordi Ballart, la resta d’usuaris d’Acció Gent Gran, han  rebut una rosa al seu domicili.

Paraules d’en Jordi Ballart: Avui he tingut l’oportunitat d’entregar en mà la rosa de Sant Jordi a l’Angelita, veïna de La Gripia, que m’esperava a casa seva amb aquest somriure. Aquesta rosa simbolitza la implicació de l’Ajutament amb les persones més vulnerables, no només amb el seu benestar físic, sinó també amb el seu benestar emocional. Ens sumem així a la iniciativa “Roses contra l’oblit”, de les entitats Acció Gent Gran i Fundació Amics de la Gent Gran . A més, el tradicional enviament de roses per Sant Jordi que fa l’Ajuntament de Terrassa va destinat enguany a les usuàries d’aquesta entitat a la ciutat, entitat que des de fa molts anys es dedica a tenir cura i acompanyar les persones grans que es troben en situació de solitud arreu de Catalunya. El caliu, l’afecte i la companyia són de vital importància en la qualitat de vida de les persones i això no ho hem d’oblidar mai. L’Angelita i moltes més dones de la nostra ciutat, usuàries d’Acció Gent Gran, tindran avui la seva rosa i continuaran tenint cada dia la nostra implicació en buscar les vies perquè puguin viure felices.

També vam estar presents a una parada al carrer Major/del Vall, amb les “roses contra l’oblid” d’Amics de la Gent Gran, fins que la pluja i la pedregada ens va fer fora. Moltes gràcies a tots els VOLUNTARIS que hi van participar.

 

Sant Jordi'16 bis