MES DE LA GENT GRAN – “LA SOPA DE L’AVI”-


Enguany hem realitzat una Acció artística teatral i musical, basada en la faula “La sopa de l’avi”, una història tendre on un senzill plat de sopa que conté gairebé tota la saviesa del món. En aquesta acció hem comptat amb la col·laboració del Club Lletraferits de l’Institut Can Jofresa, la Taula Salut Mental Terrassa i el restaurant La Trobada, i amb el suport de arlliBRE-àgoraTerrassa i l’editorial Babulinka Books. D’aquesta manera han participat representants de diferents entitats de la ciutat, oferint diferents mirades sobre un mateix context.

Hem comptat també amb la presència de l’autor del llibre, Mario Satz, amb qui vam poder dialogar sobre les diferents temàtiques que tracte la faula: La gent gran, l’adolescència, les malalties i principalment…… l’amor.

Vam gaudir de tota l’essència, amb tots els sentits, de l’acció artística d’aquesta la faula: el teatre, la música, la pintura, l’olor i fins i tot…el sabor de la sopa.

La acció es va dur a terme el dia 29 d’Octubre a les 18 h. al Centre Cívic Montserrat Roig, amb l’assistència d’unes 250 persones de diferents edats i condicions.