TROBADA DE NADAL 2014


El diumenge dia  21 de desembre, a les 5 de la tarda, al Casal de Gent Gran Terrassa-Ca n’Aurell  (Parc Sant Jordi), unes 60 persones, entre usuaris, voluntaris i amics, ens vam aplegar per viure moments de retrobament i celebració, perquè les festes Nadalenques són dies d’alegria per compartir amb els que estimem!

Enguany vam gaudir novament de l’actuació del grup Mar de Fons, que ens va resultar curta de tant bé que ens ho van fer passar amb les seves havaneres i nadales. Vam compartir també un petit berenar i algunes sorpreses, com ara la petita ajudant que en pare Noel va portar i que va lliurar una capsa màgica a tots els usuaris. Una capsa que vam omplir amb petons i abraçades per quan se sentin sols o tristos, amb els nostres millors desitjos pel Nadal i el Nou any, en que continuarem sent al seu costat.