CONCERT A FAVOR D’ACCIÓ GENT GRAN


Al Foyer del Gran Teatre del Liceu

Un cicle diferent, en un entorn especial, amb un concepte social que el fa únic

Amb la intenció de vincular cultura i música, compromís i responsabilitat social i un espai de referència de la ciutat de Barcelona, es presenta la segona edició del cicle MÚSIQUES SENSIBLES. En un indret idoni, el Foyer del Gran Teatre del Liceu, amb una programació de concerts molt acurada i amb la clara vocació de recolzar a tot un seguit d’associacions i entitats sense ànim de lucre que fan una tasca silenciosa a prop nostre.

Un format especial i únic per tal de conèixer de prop algunes de les veus més emergents del panorama català i descobrir promeses de gran valor  de la música actual. El 10% de la recaptació dels concerts es destinarà a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Associacions i entitats molt necessàries per la tasca que desenvolupen de seguiment i ajut a les persones en el seu dia a dia immediat, aportant valors fora de l’àmbit material.

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un cicle necessari i diferent per la conjunció d’artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un espai únic.

El concert de Cèlia Pallí va ser a favor d’Acció Gent Gran i va tindre lloc el dia 13 de desembre.

ACCIÓ GENT GRAN vol agrair als organitzadors el haver-nos escollit i també als artistes i a tot el públic.

 

Músiques Sensibles